ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του φημισμένου τουρνουά Ρολάν Γκαρός.
Στο ματς που έγινε σήμερα και ήταν στο πλαίσιο του 3ου γύρου, ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλιάζ Μπέντενε, με τον τελευταίο να αποσύρεται στο τρίτο σετ λόγω τραυματισμού.
Μέχρι εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 2-0 σετ και 3-1 γκέιμ υπέρ του Έλληνα τενίστα.
Ο Μπέντενε αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του πόδι, από το πρώτο σετ, και μάλιστα είχε πάρει ιατρικό τάιμ άουτ όταν το σκορ ήταν 5-0 γκέιμ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη συνεχή φορά στον 4ο γύρο της διοργάνωσης και ευελπιστεί να συνεχίσει την πορεία του μέχρι τον τελικό.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σκοτεινή ντίβα – Ιστορίες παγκόσμιας προδοσίας»: Η Κάλλας, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος και άλλες προσωπικότητες σε ένα τρίτομο βιβλίο
- Η Aston Martin υπογράφει το δικό της σπίτι στο Τόκιο
- Ο «άλλος» Μάκης, η διήγηση του Πλεύρη για τον Χαφτάρ, η ζήλια των Γάλλων, το «ώπα – ώπα» της Κίμπερλι, τα παράπονα της Κατερίνας και τα πούρα της οργής
- Q&R: Το πλάνο Πασχαλάκη-Σωτηράκου για ανάπτυξη και έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό
