ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ) θα συνεχίζει να έχει o κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος για την επόμενη διετία, μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τις εξελίξεις στο φαρμακευτικό κλάδο, ο κ.Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη εθνικού στρατηγικού σχεδίου που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας. Ταυτόχρονα, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «Ο ΣΑΦΕΕ θα σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας με τεκμηριωμένες προτάσεις για τη σωστή αποτίμηση των αναγκών υγείας των Ελλήνων πολιτών, στοχεύοντας στην ορθολογική χρηματοδότηση του Συστήματος».
Ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την τακτική ενημέρωση των μελών του καθώς και την εκπροσώπησή τους στη συνεργασία με την Πολιτεία και τους κρατικούς φορείς, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στόχευσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
- Ο Άκιο Τογιόντα οδήγησε το υδρογονοκίνητο GR Yaris στο Μόντε Κάρλο
- Δυστύχημα στη Ρουμανία: Οπαδός του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκε είχε χάσει τον πατέρα του στον ίδιο δρόμο
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή εφαρμογή για το Ευρωπαϊκό Σύστημα ΦΠΑ Μικρών Επιχειρήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.