ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελευταίο θύμα του κορονοϊού μία γυναίκα 82 ετών που νοσηλευόταν στο Θριάσιο
Πέμπτος νεκρός από κορονοϊό καταγράφηκε μέσα στην ημέρα. Τελευταίο θύμα μία γυναίκα 82 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Θριάσιο. Η 82χρονη νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
Νωρίτερα, πέθανε 74χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, «Μποδοσάκειο», και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός 82χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον «Ευαγγελισμό». Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Απεβίωσε και μία 82χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδούπολης, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, όπως και 61χρονος Αφγανός που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με υποκείμενα νοσήματα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκαλερί Τσαγκαράκη: Τι απαντά για τους πίνακες που κατασχέθηκαν και το ευαγγέλιο
- Πλοίο της Oceanbulk του Πέτρου Παππά πέρασε τα Στενά του Ορμούζ προς τον Περσικό Κόλπο
- Wall Street: Ισχυρές απώλειες 1,5% για τον S&P 500 καθώς εξασθενεί η προοπτική άμεσης αποκλιμάκωσης του πολέμου
- Πετρέλαιο: Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2022 οι τιμές – Πάνω από τα 112 δολάρια το βαρέλι το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.