ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απεγκλωβίστηκε, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου που το πρωί, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά.
Ο οδηγός του οχήματος που έχει τραυματιστεί θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Πειραιά.
Στο τουριστικό λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα βρίσκεται γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση του τουριστικού λεωφορείου.
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:
Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού ενός ατόμου συνέπεια τροχαίου επί της οδού Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 24, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΘΑΑΕ: Εγκρίθηκαν 16 από τα συνολικά 28 προγράμματα σπουδών των μη κρατικών πανεπιστημίων
- Μητσοτάκης: Επικοινώνησε με τον Ζελένσκι – Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία
- Ξάφριζαν τον ΕΦΚΑ με «βιτρίνες» εταιρείες ρούχων – Πάνω από 2,1 εκατ. η ζημιά στο Δημόσιο
- Bally’s: Διαμάχη με τους δανειστές της για τη διαχείριση του χρέους για το καζίνο που κατασκευάζει στο Σικάγο
