ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απεγκλωβίστηκε, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου που το πρωί, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά.
Ο οδηγός του οχήματος που έχει τραυματιστεί θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Πειραιά.
Στο τουριστικό λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες, ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα βρίσκεται γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση του τουριστικού λεωφορείου.
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:
Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού ενός ατόμου συνέπεια τροχαίου επί της οδού Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 24, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 2% για τον Nasdaq έφερε το νέο sell off στις μετοχές AI – Στο -1% έκλεισε ο S&P 500
- Πετρέλαιο: Το Brent άγγιξε τα 110 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από τον Μάιο
- ΕΕ: Πρόταση για νέο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αντιμετώπισης Κρίσεων στο μεταναστευτικό παρουσίασε η φον ντερ Λάιεν
- Μερτς: «Τα 210 δισ. ευρώ των ρωσικών assets πρέπει να παραμείνουν στην Ευρώπη» – Το μήνυμα για Ουκρανία και προϋπολογισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.