ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια Ιχθύς γιορτάζει τα γενέθλιά της, οι Κληρονόμοι στο Θέατρο του Κολλεγίου, «Άρωμα Ελλάδας» στην Γκαλερί Kapopoulos, ελληνική υψηλή ραπτική, γαλλική φινέτσα και η απονομή των Χρυσών Σκούφων
Το 93ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών «Γρηγόρης Λαμπράκης» στον Νέο Κόσμο, επισκέφτηκε σήμερα, με αφορμή το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων μοιράστηκε στα social media εικόνες από την επίσκεψή του στο σχολείο για τον πρώτο αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς και έγραψε:
«Μία νέα, ιδιαίτερη σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα με πολλές προκλήσεις. Για τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Η μεγαλύτερη πρόκληση για όλους μας όμως, είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα επιτρέψουν στα παιδιά, να συνεχίσουν να είναι παιδιά. Οι ευθύνες σε εμάς. Το χαμόγελο, στα παιδιά. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!».
Δείτε τις αναρτήσεις:
https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10158344006311999
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Να σταματήσουν οι εκατέρωθεν επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις (βίντεο)
- Μεγάλη Εικόνα: Ανοίγει ο φάκελος των προκλήσεων από τον πόλεμο στο Ιράν
- HSBC: Εξετάζει μεγάλες περικοπές – Έως 20.000 θέσεις σε κίνδυνο λόγω τεχνητής νοημοσύνης
- Allwyn: Προσαρμοσμένο EBITDA 1,58 δισ. ευρώ το 2025 – Αύξηση 4%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.