ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών, την περίοδο από 21/08/2020-25/08/2020, αγόρασε συνολικά 141.414 ίδιες μετοχές, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Εταιρείας, ως ακολούθως:

Μετά και τις προαναφερόμενες αγορές, η Εταιρεία κατέχει 6.081.472 ίδιες μετοχές, ποσοστό 1,293% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερρίκος Αρώνες: Στόχος χαρτοφυλάκιο 500 εκατ. ευρώ για τη Hellenic Properties
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.