ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, που έφυγε από τη χώρα του στις αρχές Αυγούστου ενώ βαρύνεται με υποψίες περί δωροληψίας, βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανακοίνωσε σήμερα ο βασιλικός οίκος της Ισπανίας.
Ο πρώην μονάρχης, ηλικίας 82 ετών, «μετέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την 3η Αυγούστου και παραμένει εκεί», δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου του βασιλικού οίκου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Ο Χουάν Κάρλος είχε ανακοινώσει την 3η Αυγούστου ότι θα έφευγε από τη χώρα του για να «διευκολύνει την άσκηση» των καθηκόντων του γιου του Φελίπε ΣΤ’.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η Ευρώπη να μην αναλώνεται σε ατέρμονες συζητήσεις
- Σίσι: Η Αίγυπτος έτοιμη να υπερασπιστεί τη Σαουδική Αραβία εάν χρειαστεί
- Στις «φλόγες» η Γαλλία: Καταστροφές σε καταστήματα, πετροπόλεμος και βροχή από δακρυγόνα στις νέες διαδηλώσεις – 166 συλλήψεις (live)
- Λαζόπουλος: Καλή επιλογή ο Σαμαράς, ξέρει να κυβερνά – Μουδιασμένος ο Τσίπρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.