ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώην πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού και βουλευτή, Σήφη Βαλυράκη στα Χανιά διέρρηξαν και βανδάλισαν άγνωστοι.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας flashnews, οι άγνωστοι διέρρηξαν τον πάνω όροφο του κτηρίου και στο πέρασμά τους βανδάλισαν τα πάντα, χωρίς να κλέψουν τίποτα.
Έπιπλα σπασμένα, συρτάρια, αντικείμενα και αρχειακό υλικό του Σήφη Βαλυράκη, όλα πεταμένα κάτω.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βάνδαλοι καταστρέφουν το πρώην πολιτικό γραφείο του κ. Βαλυράκη, στην Ηγουμένου Γαβριήλ, στα Χανιά.
Πριν από λίγο καιρό, στα μέσα Ιουνίου, είχαν εισβάλει και πάλι δράστες στο ισόγειο και είχαν διαλύσει ό,τι είχαν βρει μπροστά τους.
Και εκείνη τη φορά δεν είχαν κλέψει τίποτα από το εσωτερικό του κτηρίου.
Το περιστατικό είδε δηλωθεί στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να διαλευκανθεί η υπόθεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιστορικό ρεκόρ στα αμοιβαία κεφάλαια: Το ενεργητικό αγγίζει τα 28 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2025
- Η Ελλάδα γίνεται εξαγωγέας ηλεκτρικής ενέργειας – Ρεκόρ εξαγωγών και κέρδος 550 εκατ. ευρώ
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο – Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του
- Σκούπα φαράσι, σφουγγαρίστρα, η μεζούρα του Ανδρουλάκη, το τσιπρόμετρο του Αλέξη και τα αθώα περιστεράκια