ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνητικές πηγές: Ισχυρή ανάπτυξη 2,1% το 2025, με άλμα 9% στις επενδύσεις και σημαντική αύξηση των μισθών
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναμένεται να παρουσιάσει νέα πρόταση σε μια προσπάθεια να υπάρξει σύγκλιση των 27 ηγετών.
Σε εξέλιξη βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στις Βρυξέλλες, οι διαβουλεύσεις στη σύνοδο κορυφής, μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ για Ταμείο ανάκαμψης και ευρωπαϊκό προϋπολογισμό.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πρόκειται για μία δύσκολη διαπραγμάτευση. Η Αθήνα διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί τόσο για την Ελλάδα όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι οποίες τονίζουν ότι όλοι πρέπει να κάνουν ορισμένους μικρούς συμβιβασμούς. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό δεν το αντιλαμβάνονται κάποιες χώρες.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ αναμένεται να παρουσιάσει νέα πρόταση σε μια προσπάθεια να υπάρξει σύγκλιση των 27 ηγετών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Νέο σόου στα δικαστήρια της Λάρισας, «κοιτάξτε εμένα» (Βίντεο)
- Αγορές: Ανεβαίνει ξανά πάνω από τα 110 δολ. το πετρέλαιο – Πτώση σε futures, ομόλογα, crypto, νομίσματα
- Ξηροφθαλμία: Διάγνωση και θεραπεία με σύγχρονη τεχνολογία
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε νέους κλάδους – Τι είπε για τον κατώτατο μισθό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.