ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρωμένα gourmet γεύματα σε πελάτες που θα ήθελαν να καταναλώσουν το μενού στον χώρο τους για αριθμό ατόμων που δεν δικαιολογεί full catering
σχεδιάζει το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, μετά την είδηση ότι εξετάζει να εισέλθει στον χώρο του delivery.
Όπως επισημαίνει το Ξενοδοχείο, απαντώντας εμμέσως και στο σχετικό ρεπορτάζ του mononews.gr, αυτό που εξετάζει είναι να διευρύνει τις υπηρεσίες catering και όχι να εισέλθει στον χώρο του delivery, εξηγώντας ότι «η πεζή έννοια του delivery δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της παραπάνω υπηρεσίας».
Σε κάθε περίπτωση το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη πιθανή μελλοντική υπηρεσία βρίσκεται σε φάση έρευνας αγοράς και δεν θα υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Φρένο» από την Κομισιόν στο ETS: Παρατείνονται οι εκπομπές άνθρακα έως τη δεκαετία του 2040 – «Ανάσα» στη βιομηχανία
- Πύργος: 65χρονος πέθανε αφότου νεαρός τον κλώτσησε στο κεφάλι μετά από λογομαχία
- Παύλος Ξηραδάκης: Προβληματίζει η θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το θέμα των ρυμουλκήσεων
- Κομισιόν: Πρόοδος της Ελλάδας σε όλες τις συστάσεις για το κράτος δικαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.