ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πανδημία επηρέασε σχεδόν κάθε τομέα της οικονομίας. Περισσότερο απ’ όλους, όμως, άγγιξε εκείνον της εστίασης. Αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες προκλήσεις, καλούνται να προσαρμοστούν σε μία νέα, άγνωστη πραγματικότητα, να ακολουθήσουν μέτρα προστασίας τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες, ενώ καθημερινά βασανίζονται από μία σκέψη: Θα καταφέρει, άραγε, να επιβιώσει η επιχείρηση;
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που προτιμούν να μη γνωρίζουμε, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων τους. Ας τα δούμε παρακάτω.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Elbisco: Αίτηση για λύση και εκκαθάριση στο Πρωτοδικείο Αθηνών
- Τζάνειο: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την μετάγγιση λάθος ομάδας αίματος σε ασθενή
- Ευ. Βενιζέλος για Novartis: Ηθικοί αυτουργοί ο τότε πρωθυπουργός και υπουργοί – Όσα είπε στην δίκη
- ΑΑΔΕ: Αυτόματη Ενημέρωση του Φορολογικού Μητρώου με τις μεταβολές στοιχείων των ΕΠΕ και ΙΚΕ
