ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Η ιταλική κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε ετοιμάζεται να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω κορονοϊού (η οποία θα έπρεπε να λήξει την 31η Ιουλίου) μέχρι το τέλος του έτους.
Το έκανε γνωστό ο ίδιος ο Ιταλός πρωθυπουργός από την Βενετία, προσθέτοντας ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί η σχετική, επίσημη απόφαση, αλλά η κυβέρνηση οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση.
Όπως αναφέρει ο Τύπος, με αυτό τον τρόπο η Ιταλική Πολιτική Προστασία θα διατηρήσει τον κεντρικό της ρόλο (ιδίως ενόψει και της επαναλειτουργίας των σχολείων τον Σεπτέμβριο) ενώ η κυβέρνηση της Ρώμης θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις που αφορούν την διαχείριση της κρίσης, χωρίς την άμεση έγκριση του κοινοβουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή για την Τράπεζα της Ιαπωνίας: Αύξησε το επιτόκιο σε υψηλό 31 ετών
- Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Τα δώρα της Σίλιας Κριθαριώτη για την κόρη τους (video)
- Ολυμπιακός: Το νέο ΣΕΦ, οι μεταγραφές και το σχέδιο για να μείνει στην κορυφή της Ευρώπης
- FT: Σχέδιο για επενδυτικό ταμείο 300 δισ. δολαρίων στο Ιράν εξετάζει η κυβέρνηση Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.