ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αεροπορική εταιρεία Emirates απέλυσε περισσότερους πιλότους και πλήρωμα καμπίνας αυτή την εβδομάδα σε έναν νέο γύρο απολύσεων, καθώς η εταιρεία αυτή του Κόλπου μειώνει το ανθρώπινο δυναμικό της εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με τέσσερις πηγές.
Ο εθνικός αερομεταφορέας του Ντουμπάι προχωράει σε απολύσεις, μεταξύ των οποίων πιλότων και μελών πληρωμάτων καμπίνας, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τις ζημίες που υπέστη από την πανδημία, είπαν οι πηγές.
Μια εκπρόσωπος της εταιρείας σήμερα δεν διευκρίνισε πόσοι υπάλληλοι απολύθηκαν αυτή την εβδομάδα ούτε από ποιά τμήματα προέρχονταν.
Πηγές είχαν δηλώσει νωρίτερα στο Ρόιτερς ότι ο αριθμός των 4.300 πιλότων και των σχεδόν 22.000 μελών πληρωμάτων καμπίνας θα περιοριστεί περίπου κατά ένα τρίτο σε σχέση με τα επίπεδα προ κορονοϊού.
Από τις απολύσεις αυτής της εβδομάδας επλήγησαν κυρίως πιλότοι σε Airbus A380, είπαν δύο πηγές, και μια από αυτές είπε ότι αναμένονται περισσότερες απολύσεις.
Η Emirates απέλυσε πιλότους και πληρώματα καμπίνας και τον περασμένο μήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βρανοπούλου: Μια συνειδητή διεκδίκηση χώρου
- Mononews Health 20: Οι 20 πιο επιδραστικοί επιστήμονες Υγείας του 2025
- Τα σενάρια για την Alpha Bank μετά τη νέα δήλωση του Αντρέα Ορσέλ και την μεγάλη πτώση της μετοχής κατά 5,5%
- Η Δέσποινα Τσαγγάρη «συστήνεται» στην αγορά με πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ και πολυεθνικές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.