ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» φιλοξενήθηκε ο Σάββας Πούμπουρας και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ.
«Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί;
Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ.
Έπινα κατά τις 11, 11 μίση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα.
Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος».
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερρίκος Αρώνες: Στόχος χαρτοφυλάκιο 500 εκατ. ευρώ για τη Hellenic Properties
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.