ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν ήξερε τίποτα;», διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα ζήτησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να απαντήσει για το αν ήξερε όσα συνέβαιναν με τον Νίκο Παππά.
Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό για τα όσα γίνονταν επί διακυβέρνησής του.
Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα έχει ως εξής:
«Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό όσα γίνονταν στο «μαγαζί», όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες.
Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;
Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- DPort Services: Αυξήσεις έως 35% στους εργαζομένους του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά 2
- F1 Μονακό: Αλλαγές, τακτικές και δράμα
- Δημήτρης Παπαστεργίου: Προχωράμε στην εύκολη απόδοση ψηφιακών υπογραφών για να μειώσουμε περαιτέρω τη γραφειοκρατία
- Τζαν Οζτούρκ: Ο Τούρκος εφοπλιστής που εδραιώθηκε στην Ελλάδα
