ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Δεν έχει νόημα να διαψεύσει ο Αντώνης Σαμαράς δήλωση που δεν έχει κάνει δήλωσε o υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόθεση του Βαγγέλη Μειμαράκη να ανακαλέσει την παραίτησή του εάν ο πρώην πρωθυπουργός δηλώσει ότι ουδέποτε ζήτησε την απομάκρυνση του από την ηγεσία του κόμματος.
Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι μόνον ο ίδιος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ των υποψηφίων μιλούν πολιτικά και τόνισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχασε την ψυχραιμία του και του άσκησε κριτική ότι δεν είναι δυνατόν να λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις με βάση πρωτοσέλιδα εφημερίδων.
“Πρέπει να αξιοποιήσουμε το φιάσκο προς όφελος της ΝΔ. Θεωρώ πιθανότερη ημερομηνία εκλογών την 13η Δεκεμβρίου και προτείνω την διεξαγωγή εθνικών συνδιασκέψεων” κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: «Ανακατεύθυνση πόρων 2,13 δισ. ευρώ στο πλαίσιο της ενδιάμεσης αναθεώρησης του ΕΣΠΑ 2021-2027»
- Οι low-cost αεροπορικές χάνουν το πλεονέκτημα της τιμής λόγω της αύξησης των καυσίμων
- Eurobank: Απέκτησε 1.837.451 ίδιες μετοχές με μέση τιμή 3,297 ευρώ
- «Πράσινο φως» των ΗΠΑ για προσέγγιση ρωσικού τάνκερ στην Κούβα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.