ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χωριό της Καλαμπάς, καθώς 15χρονος έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας trikalaview.gr, ο μικρός έπαιζε με τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού με αεροβόλο και το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να δεχτεί βολίδα από αεροβόλο όπλο στο πρόσωπο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο τραυματία.
Λίγο αργότερα, το ίδιο μέσο έκανε γνωστό πως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Τρικάλων, το τραύμα στο κεφάλι του 15χρονου ήταν μοιραίο με αποτέλεσμα ο έφηβος να χάσει τη ζωή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Ανάγκη δημιουργίας αποτελεσματικής ασπίδας για την αντιαεροπορική άμυνα της Ευρώπης
- Πρίγκιπας Χάρι: Συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο μετά από ενάμιση χρόνο
- Αντόνιο Γκουτέρες: Προειδοποίει για τον «πραγματικό κίνδυνο» εξάπλωσης της σύγκρουσης πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας
- Μυτιληναίος: Υπερήφανοι που διαδραματίζουμε ηγετικό ρόλο στην εξέλιξη της ενεργειακής αγοράς
