ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη 13χρονος, θύμα bullying, επειδή πήγε με αεροβόλο στο σχολείο του στον Γέρακα
Ενας 13χρονος μαθητής της Α΄ Γυμνασίου, ο οποίος δεχόταν bullying, από παρέα παιδιών, συνελήφθη επειδή πήγαινε με αεροβόλο στο σχολείο του, στον Γέρακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο 13χρονος ανέφερε ότι δεχόταν συνεχώς bullying και απειλές, μάλιστα, κατά της ζωής του από άλλους μαθητές και σε κάποια στιγμή άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο με ένα αεροβόλο που υπήρχε στο σπίτι του.
Η διευθύντρια του σχολείου, που αντιλήφθηκε ότι ο μαθητής οπλοφορούσε, ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σχολείο και από την έρευνα που πραγματοποίησε βρήκε στην τσάντα του ένα αεροβόλο και ένα πολυεργαλείο με κατσαβίδι.
Ο 13χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Σημειώνεται ακόμη, ότι σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διαβάστε επίσης
Βullying και cyberbullying – Τι συμβουλεύει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανοιξιάτικος καιρός με αφρικανική σκόνη το Σαββατοκύριακο – Μέχρι τους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τραμπ κατά BBC: Προαναγγέλλει αγωγή έως 5 δισ. δολάρια για «παραποίηση λόγων» στο ντοκιμαντέρ του Panorama
- Tα 4 «αντίβαρα» στις συντάξεις που φέρνει η κυβέρνηση: Αυξήσεις, κατάργηση προσωπικής διαφοράς, επίδομα 250€ και ελαφρύνσεις φόρου
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Νέες ψηφιακές δυνατότητες για «κούρεμα» και 420 δόσεις σε χιλιάδες οφειλέτες – Τα 5 βήματα