ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Πασκάλ Ντόνοχιου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Eurogroup, λίγες ώρες μετά την υποψηφιότητα της Ισπανίδας Νάντια Καλβίνο.
«Ο πρόεδρος του Eurogroup έχει καθοριστικό ρόλο να παίξει στην πολιτική απάντηση στα κύρια οικονομικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού αντίκτυπου της πανδημίας της Covid-19», υπογραμμίζει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ντόνοχιου, ο οποίος παρουσιάζεται ως «ένας από τους υπουργούς Οικονομικών της ΕΕ και μέλη του Eurogroup» με την μακροβιότερη θητεία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Πολλά νοικοκυριά δοκιμάζονται – Τα αποθέματα της οικονομίας επιτρέπουν συγκρατημένη αισιοδοξία
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι εννέα αμφίρροπες πολιτείες που ενδέχεται να κρίνουν τον έλεγχο της Γερουσίας
- Μαρινάκης: «Θέλουμε το ΤΕΕ απαιτητικό σύμμαχο στο τραπέζι που λαμβάνονται οι πολιτικές αποφάσεις»
- Κοντογεώργης: Η κυβέρνηση συνεχίζει εντατικά τη δουλειά της μέχρι το τέλος της θητείας της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.