ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πρωτότυπη διαδικασία ωρίμανσης κρασιού εφαρμόζει ένας Κροάτης οινοποιός, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!
Στο νότιο τμήμα της Κροατίας, στη χερσόνησο του Pelješac, υπάρχει ένα οινικό κελάρι 75 πόδια κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου. Θέλοντας να συνδυάσει τα δύο αγαπημένα του χόμπι, ο οινοποιός και δύτης Edi Bajurin δημιούργησε ένα υποβρύχιο οινοποιείο, χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα κλουβιά και πήλινους αμφορείς μέσα στους οποίους μπαίνουν τα μπουκάλια με το κρασί για ενάμιση χρόνο.
Όμως γιατί να γίνεται η διαδικασία της παλαίωσης υποβρυχίως; Για τον Edi η «σιωπή» του ωκεανού χαρίζει στο κρασί μια πλούσια γεύση, σε αντίθεση με οτιδήποτε βρίσκεται πάνω από το έδαφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσουκαλάς: Σήμερα, 5 Οκτωβρίου, ο κ. Βορίδης γιορτάζει την παραγραφή των ενδεχόμενων αδικημάτων του
- Χαλάνδρι: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης – Παρέδωσε χρήματα και κοσμήματα σε κάδο απορριμμάτων
- Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στον λιμένα Πειραιά
- Μητσοτάκης για Γάζα: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει διπλωματικές λύσεις για τον τερματισμό του πολέμου και τη δημιουργία βιώσιμου σχήματος διακυβέρνησης
