ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα καταστήματα λιανικής θα επαναλειτουργήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα στην Ουαλία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αποκεντρωμένης διοίκησης σχετικά με την περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών του lockdown, ενώ από τις 6 Ιουλίου θα ανοίξουν για τους πολίτες και οι τουριστικές τοποθεσίες, καθώς θα αρθεί ο περιορισμός της μετακίνησης σε απόσταση πέντε μιλίων.
Ο πρωθυπουργός της Ουαλίας, Μαρκ Ντρέικφορντ, ανακοίνωσε για τις τουριστικές περιοχές ότι θα μπορούν να επαναλειτουργήσουν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα καταλύματα που διαθέτουν πλήρως αυτόνομη κουζίνα και μπάνιο, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων και των κάμπινγκ που λειτουργούν κατά αυτόν τον τρόπο.
Από την ερχόμενη Δευτέρα, εκτός από τα καταστήματα λιανικής θα επανεκκινήσει και η αγορά ακινήτων, οι χώροι λατρείας και οι χώροι φύλαξης παιδιών, τηρουμένων των απαιτούμενων κανόνων ασφαλών αποστάσεων και υγιεινής.
Από την μεθεπόμενη Δευτέρα, 29 Ιουνίου θα ανοίξουν, εξάλλου, και τα σχολεία, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκλειστικό: Το My Story στην καρδιά του υπερυπολογιστή Δαίδαλου με τον Δημήτρη Παπαστεργίου
- OpenAI: Μείωση κατά 10 δισ. δολαρίων του στόχου χρηματοδότησης -Πίεση από την Anthropic
- Στενά του Ορμούζ: Πώς οι μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ επαναφέρουν τις ροές πετρελαίου – Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν
- Πολωνία: Έκτακτες διαβουλεύσεις Ναβρότσκι με τα κόμματα για τη θεσμική κρίση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.