Μετά από επτά ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, η Βάσω Λασκαράκη «χωρίζει» δρόμους με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Αν και το τελευταίο διάστημα ήταν έντονες οι φήμες που ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη με δική της εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας, και μάλιστα, αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, τελικά σύμφωνα με την εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου, το συμβόλαιο της ηθοποιού δεν ανανεώθηκε.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά το «πάγωμα» του πρότζεκτ που θα παρουσίαζε η ηθοποιός, το επόμενο πλάνο ήταν να τη δούμε σε κάποια νέα σειρά, καθώς η δραματική Έρωτας Μετά έρχεται στο τέλος της φέτος. Ωστόσο, ούτε αυτό το σενάριο ευδοκίμησε.
Την ηθοποιό, πάνως, έχει προσεγγίσει και ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής. Συνεπώς, είναι πιθανόν να δούμε τη Βάσω Λασκαράκη σε νέο ρόλο, σε διαφορετική τηλεοπτική στέγη.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- L’Oréal & Mugler: Η στρατηγική συμμαχία που αλλάζει το παιχνίδι στο μακιγιάζ
- Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
- Οι Τρεις Σωματοφύλακες της Μεταρρύθμισης: Δουλευταράδες και αμφιλεγόμενοι
- Oικογένεια Αγγελάκη: Από τα χαρούπια, στο ατύχημα με το κρουαζιερόπλοιο Princess Sissy και στην τρίτη γενιά με την αγορά 4 κοντέινερ
