ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Creta Farms με ανακοίνωση της γνωστοποιεί ότι συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου η αίτηση περί επικύρωσης της Συμφωνίας εξυγίανσης – μεταβίβασης επιχείρησης.
Συγκεκριμένα:
«Η Εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι συζητήθηκε την 05/06/2020 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου η από 24/02/2020 και µε αριθµό κατάθεσης δικογράφου ΠΕ/4/2020 αίτηση περί επικύρωσης της από 05/02/2020 Συμφωνίας εξυγίανσης – μεταβιβασης επιχείρησης, κατά άρθρο 104 του ΠτΚ και δόθηκε προθεσμία στην αιτούσα και τους παρεμβαίνοντες για την κατάθεση προσθήκης – αντίκρουσης μέχρι την 16/06/2020».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αθηνά Μαρτίνου: «Το χάρισμα μου ήταν η τρέλα μου» – Συγκινητικές στιγμές από την εισαγωγή στο «Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας» και του Σπύρου Μ. Πολέμη
- Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Θα δώσει μέρισμα 0, 525 δολάρια – Αγόρασε τέσσερα πλοία και πούλησε τρία
- Xclusiv: Στροφή των Ελλήνων εφοπλιστών στη Νότιο Κορέα για τη ναυπήγηση τάνκερ και στην Κίνα για πλοία μεταφοράς κοντέινερ
