ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο θρίαμβος των 6, το ράλι του Λαβίδα, η έκπληξη των Attica, τα νέα περίεργα στα Μάρμαρα Παυλίδη, ο νέος στόλος του Σαραντίτη, τα γλέντια της (πιστολέρο) Φουσέκη στην Μύκονο, το λουκέτο στο Barbarossa και τι έγινε με τον Ρέμο στο Nammos
Ένα ξεκούραστο και χαλαρό τριήμερο στη Μύκονο απόλαυσαν, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ.
Το αγαπημένο ζευγάρι «συνέλαβε» ο φακός του Mykonos Live TV στο γνωστό beach bar Nammos στην Ψαρρού.
Χαλαρός και ευδιάθετος ο Αντώνης Ρέμος, φορώντας ένα μαύρο t-shirt και μαύρα γυαλιά ηλίου φαίνεται στο βίντεο να ποζάρει μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του και σχεδιάστρια μόδας, Υβόννη.
Στο βίντεο διακρίνονται οι σερβιτόροι να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας φορώντας ειδικές μάσκες για την αποφυγή μετάδοσης σταγονιδίων και του νέου ιού.
Την ίδια ώρα, θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο νησί των Ανέμων, μετά το πρόστιμο των 20.000 ευρώ και την επιβολή «λουκέτου» για 60 ημέρες σε ένα άλλο γνωστό beach bar λόγω συνωστισμού.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: Πάνω από 13 εκατ. ευρώ για την προστασία του Ολύμπου
- Νίκη Κεραμέως: Από τα κρίσιμα υπουργεία και τις μεταρρυθμίσεις που την ακολουθούν στα «καβαλημένα καλάμια» και τη σκληρή «αντιπολίτευση» από τους γιους της
- Πιερρακάκης: Bήμα βήμα η νέα δυνατότητα ρύθμισης χρεών σε έως και 120 δόσεις (βίντεο)
- Τσίπρας για αλιείς: «Ερημώνουν τα χωριά στη στεριά, ερημώνουν και οι θάλασσές μας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.