ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπουργούς Εξωτερικών του Βελγίου, Φιλίπ Γκοφάν (Philippe Goffin), και του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν (Jean Asselborn), πραγματοποίησε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν η αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού και η ανάκαμψη των οικονομιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η Ευρώπη να μην αναλώνεται σε ατέρμονες συζητήσεις
- Σίσι: Η Αίγυπτος έτοιμη να υπερασπιστεί τη Σαουδική Αραβία εάν χρειαστεί
- Στις «φλόγες» η Γαλλία: Καταστροφές σε καταστήματα, πετροπόλεμος και βροχή από δακρυγόνα στις νέες διαδηλώσεις – 166 συλλήψεις (live)
- Λαζόπουλος: Καλή επιλογή ο Σαμαράς, ξέρει να κυβερνά – Μουδιασμένος ο Τσίπρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.