ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Ελπίς, καθώς θετικοί στον ιό βρέθηκαν τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια.
Ήδη γίνεται ιχνηλάτηση των κρουσμάτων. Ταυτόχρονα, γίνεται απολύμανση στην Καρδιολογική και Παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τitan: Ενημερωτική εκδήλωση για ιδιώτες μετόχους στις 25 Μαΐου
- Θεοδωρόπουλος (ΣΕΒ): Οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν επενδύουν και δεν αναλαμβάνουν ρίσκα
- Διαψεύδει η κυβέρνηση το δημοσίευμα της Le Parisien Matin για ανταλλαγή Mirage με Rafale για αποστολή τους στην Ουκρανία
- Κάθετος Διάδρομος: Κρίσιμος άξονας ενεργειακής ασφάλειας και περιφερειακής συνεργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.