ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ νοσηλεύεται ένας 20χρονος ως κρούσμα κορονοϊού, ο οποίος διακομίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/05/2020) από δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Γλυφάδας, το οποίο χρησιμοποιείται ως δομή φιλοξενίας.
Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό, εάν έχει γίνει ιχνηλάτηση και αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα του ιού.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, στο ΝΙΜΤΣ νοσηλεύονται συνολικά 20 ασθενείς με Covid-19. Πέντε είναι από το στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Επίσης, 13 ασθενείς είναι κρούσματα από την κλινική Ταξιάρχαι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Πράσινο φως» για την αποκατάσταση του Αχιλλείου: Άνω των 5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- Apollo’s Muse: Η αποκλειστική ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου με τα αληθινά αρχαία ελληνικά αγάλματα των 80 εκατ.
- Αγορές υπό πίεση, δασμοί και γεωπολιτικός κίνδυνος στο προσκήνιο
- Πότε θα γίνουν οι εκλογές το 2027, τα πορίσματα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ανασχηματισμοί του ΜΜ, ο υφυπουργός και οι… αμαζόνες του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.