ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δικό του σχόλιο για το χωρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου από τη Μαρία Καλάβρια έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.
«Επειδή ρώτησες σοβαρά, θα απαντήσω κι εγώ σοβαρά. Το πώς αντιμετωπίζεις το χωρισμό δύο ανθρώπων έχει να κάνει με το πώς οι άνθρωποι αυτοί αποφασίζουν να πουν ότι έχουν χωρίσει. Αν κάνεις μια σοβαρή δήλωση και πεις ότι χώρισα, δεν νοείται κανένας και είναι απαγορευτικό και αποτρεπτικό να βγει και να κάνει την οποιαδήποτε πλάκα και σχολιασμό. Όταν όμως υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση από τους ίδιους, βγαίνει ο ένας τη μια μέρα σε ένα κανάλι, βγαίνουν στα κανάλια, επιλέγουν οι ίδιοι να βγουν στα κανάλια, όχι εμείς και να πει ο ένας χώρισα και ο άλλος ότι δεν χώρισα, σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις και λίγη πλάκα, συγγνώμη κιόλας. Δεν φταίμε εμείς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το βίντεο με των σχολιασμό και των συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=GU3YdI8u8V8&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 39ου Συνεδρίου ΓΣΕΕ
- ΔΝΤ – Παγκόσμια Τράπεζα: Ο προβληματισμός πρωταγωνίστησε στη σύνοδο
- Πακιστάν: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο Ισλαμαμπάντ πριν από τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν
- ΓΣΕΕ: Ενισχυμένη η ΠΑΣΚΕ από το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ – Κυρίαρχος ξανά ο Γιάννης Παναγόπουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.