ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από 42 ημέρες καραντίνας ξεκινά η πρώτη φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων και η επιστροφή στη νέα πρωτόγνωρη κανονικότητα που προκάλεσε η πανδημία. Το σημαντικό γεγονός σχολίασε με σκίτσο του ο Αρκάς.
Η πρωταγωνίστρια του γνωστού σκιτσογράφου εύχεται «καλημέρα» φορώντας μάσκα και ένα φόρεμα που γράφει «Δευτέρα» και ανοίγει την πόρτα στη νέα κανονικότητα.
Πρόκειται για την πιο δύσκολη φάση καθώς επιβάλλει συλλογική προσοχή και ευλαβική τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Δείτε το σκίτσο του Αρκά:
https://www.facebook.com/352589524877216/photos/a.352594344876734/1915804441889042
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη