ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αεροδρόμιο της Βιέννης θα υπάρχει από αύριο, η δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών τεστ, επί τόπου, ώστε οι επιβάτες που εισέρχονται στην Αυστρία να αποφεύγουν την καραντίνα των 14 ημερών.
Οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο υποχρεούνται να έχουν ένα πιστοποιητικό υγείας, το οποίο πιστοποιεί ότι είναι αρνητικοί στον κορονοϊό, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα ενός διαγνωστικού τεστ, που δεν πρέπει να είναι προγενέστερο των τεσσάρων ημερών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση εισέρχονται σε καραντίνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Forward: Οι νέες 19 επιχειρήσεις στο oικοσύστημα της Allwyn, τα βραβεία 2026 και ο διάλογος για το ΑΙ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.