ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πηγές υπουργείου Εθνικής Άμυνας: Απαντάει σε δημοσίευμα για την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Αυστρία
Εκ νέου ενθαρρυντικά θεωρούνται τα τελευταία στοιχεία σε σχέση με την πορεία της επιδημίας του κορονοϊού στην Αυστρία, καθώς σήμερα, στις 17:00 τοπική ώρα, (18:00 ώρα Ελλάδας), ο αριθμός των νοσούντων ανερχόταν σε 1.782, έναντι 1.862 χθες, και ο αριθμός των νοσηλευόμενων σε νοσοκομεία σε 428, κατά 44 λιγότεροι από χθες το απόγευμα, ενώ σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βρίσκονται 114 άνθρωποι (124 χθες).
Σύμφωνα με το ανακοίνωση του αυστριακού υπουργείου Υγείας, έως σήμερα έχουν καταγραφεί στη χώρα συνολικά 15.512 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού και 567 θάνατοι, ενώ έχουν διενεργηθεί 269.619 διαγνωστικά τεστ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, στο 74% των περιπτώσεων που νοσούν σήμερα η πορεία της ασθένειας είναι «ήπια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα «τραπεζώματα» του ΚΜ, το νέο κρίσιμο ταξίδι του Παπασταύρου, ο σκοτωμός στην Κύπρο και γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής
- Πάνος Καμμένος στο Mononews: Γιατί μισώ τον Σαμαρά
- Το παρελθόν ως προϊόν: Ο Τσίπρας επινοεί τον Τσίπρα
- Νέο «λίφτινγκ» στην Golden Visa – Τέλος η μετατροπή των ακινήτων σε Airbnb και νέοι όροι για επενδύσεις σε διατηρητέα κτίρια