ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Λέσβο θα μεταβεί αύριο, Κυριακή 3 Μαϊου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, προκειμένου να επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Μόριας και να παραστεί στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης, που δημιουργήθηκε στην περίμετρο του εν λόγω Κέντρου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, στο πλαίσιο της αυριανής επίσκεψής του, ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον διοικητή του ΚΥΤ και τον διευθυντή του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου του νησιού.
Στη συνέχεια, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του ίδιου δήμου, καθώς και τους τέσσερις προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Μόριας.
Τέλος, ο κ. Μηταράκης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, καθώς και εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Πλαφόν στην τιμή των καυσίμων ανακοίνωσε ο Όρμπαν – Ζητά να ανασταλούν οι κυρώσεις στη Ρωσία
- Κωστής Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κινηθεί γρήγορα αλλά όχι πρόχειρα
- Η Ολλανδία στέλνει μια φρεγάτα στη Μεσόγειο
- Ερντογάν: Είμαστε σε κατάσταση συναγερμού σε όλα τα πεδία, έχουμε κινητοποιήσει όλους τους θεσμούς του κράτους μας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.