ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού από την ελληνική κυβέρνηση εκθειάζει αρθρογράφος της Χουριέτ.
Όπως αναφέρει στο άρθρο του «η Ελλάδα που κάποτε η Ευρώπη την κορόιδευε και της έλεγε ‘πούλα τα νησιά για να ξεχρεώσεις τα χρέη σου’, με αριστερή κυβέρνηση εφάρμοσε σκληρό οικονομικό πρόγραμμα και σιγά-σιγά άρχισε να βγαίνει από την κρίση. Ήρθε δεξιά κυβέρνηση και σήμερα αυτή η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις λίγες χώρες που διαχειρίζονται πολύ καλά τη κρίση του κορονοϊού και είναι ένα πολύ σοβαρό παράδειγμα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς
- Μαρινάκης: «Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η κατοχύρωση της πολυφωνίας και η συνεχής βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ»
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.