ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών διαβεβαιώνει με ανακοίνωση της ότι «παρακολουθεί συνεχώς την εφαρμογή στην πράξη του μέτρου της αποστολής μηνυμάτων μετακίνησης στον αριθμό 13033, έτσι ώστε να μην παραβιαστεί ούτε κατ’ ελάχιστον» το απόρρητο των επικοινωνιών των πολιτών.
Αναλυτικά, η ΑΔΑΕ σημειώνει τα εξής: «Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, έχουσα επίγνωση της συνταγματικής της αποστολής για την χωρίς ρωγμές προστασία του απορρήτου των επικοινωνιών των Ελλήνων πολιτών ακόμη και σε αυτές τις έκτακτες περιστάσεις, κατά τις οποίες λαμβάνονται διάφορα μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας, θέλει να διαβεβαιώσει άπαντες, ότι από τότε που αυτό τέθηκε σε ισχύ, παρακολουθεί συνεχώς την εφαρμογή στην πράξη του μέτρου της αποστολής μηνυμάτων μετακίνησης στον αριθμό 13033, έτσι ώστε να μην παραβιαστεί ούτε κατ’ ελάχιστον το πιο πάνω δικαίωμα που κατοχυρώνεται ως απόλυτα απαραβίαστο από το άρθρο 19 του Συντάγματος.
Αναμένεται δε το πόρισμα συγκροτηθείσης προς τούτο Ομάδας εκτάκτου ελέγχου των παρόχων κινητής τηλεφωνίας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Τρίτη μέρα ιστορικών ρεκόρ για τον Stoxx 600 – Μικρές απώλειες για τον DAX
- Google: Ο Ντέμης Χασάμπης πρόεδρος της DeepMind και επικεφαλής επιστήμονας της Alphabet
- Υπόθεση Marfin: Αύριο εκδίδεται στην Ελλάδα η 46χρονη κατηγορούμενη από το Λονδίνο
- Mercedes: 140 A-Class σε ειδική, επετειακή τιμή!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.