ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες παρατηρήθηκε άλλοτε εντονότερος και άλλοτε λιγότερο έντονος συνωστισμός στην περιοχή του Φλοίσβο και του Παλαιού Φαλήρου, σήμερα η ΕΛ.ΑΣ έκανε τακτικούς ελέγχους για να μειώσει τις παράνομες μετακινήσεις.
Οικογένειες, φίλοι, αλλά και μεμονωμένοι άνθρωποι έκαναν την βόλτα τους δίπλα στην θάλασσα επιχειρώντας να ξεφύγουν από από το άσχημο συναίσθημα του περιορισμού.
Ωστόσο, η αστυνομία είναι εκεί για να παρεμβαίνει όπου υπάρχει παράνομη μετακίνηση. Ετσι και σήμερα στον Φλοίσβο η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη και έκανε συνεχώς ελέγχους. Μάλιστα την περιοχή υπήρχε και κλούβα της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
