ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, είχε τη δυνατότητα να περπατήσει μικρές αποστάσεις ως μέρος της θεραπείας που λαμβάνει, ώστε να βοηθήσει την ανάκαμψη του, ανέφερε το γραφείο του, την Παρασκευή.
Ο Τζόνσον βγήκε από την εντατική φροντίδα την Πέμπτη, μετά από τρεις νύχτες και αναρρώνει σε νοσοκομειακό θάλαμο. «Ο πρωθυπουργός μπόρεσε να κάνει σύντομους περιπάτους, μεταξύ περιόδων ανάπαυσης, ως μέρος της φροντίδας που λαμβάνει», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Downing Street.
«Έχει μιλήσει με τους γιατρούς του και ευχαριστεί ολόκληρη την κλινική ομάδα για την απίστευτη φροντίδα που έχει λάβει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Amazon και Apple σε αντίθετες τροχιές: Άλμα 14% για τη μία, «βουτιά» 9% για την άλλη
- Bloomberg για πυρκαγιές στην Ελλάδα: Μάχη με τις φλόγες στα ηπειρωτικά, Κρήτη και Πάρο – Οι θυελλώδεις άνεμοι καθηλώνουν τα εναέρια μέσα
- Wall Street: Ισχυρή άνοδος με ώθηση από Amazon και Microsoft – Άλμα 1,66% για τον S&P 500
- Spitogatos: Ράλι με οδηγό τη ζήτηση – Πού ανεβαίνουν έως και 20% οι τιμές στις εξοχικές κατοικίες το β΄τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.