ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Μονοπρόσωπη Α.Ξ.Ε. “Αστέρας Βουλιαγμένης”ανακοίνωσε ότι η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου, με ισχύ από την 10η Απριλίου 2020.
Η κα. Ζαγλαρίδου διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας, κατείχε ανώτερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις με έμφαση στο asset management στον χώρο της φιλοξενίας και σε συναφείς κλάδους. Στο portfolio της περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες, όπως η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Yanis Group (με έδρα το Λονδίνο), οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Bluegr hotels & resorts, Four Seasons, Hilton και Marriott International.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άλμα 109% στις τιμές μεταφοράς container λόγω καυσίμων και συμφόρησης στα λιμάνια – Πιέσεις στις εφοδιαστικές αλυσίδες παγκοσμίως
- Χατζηδάκης: «Η Ελλάδα ανέβηκε ψηλότερα και μπορεί να πάει ακόμη πιο πάνω» – Αιχμές για Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταξιδιωτικές τάσεις στην Ευρώπη: «Ναι» σε μεγαλύτερες δαπάνες και ποιότητα αλλά σε μη δημοφιλής προορισμούς
- Aνέμελες στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Grand Prix του Μονακό μαζί με την σύζυγό του και τον Ρίτσαρντ Σιάο (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.