ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν ενέκρινε νόμο με τον οποίο επιβάλλονται χρηματικές ποινές έως 5.000 ρουβλίων (περίπου 60 ευρώ) σε όσους πολίτες παραβιάζουν τους περιοριστικούς όρους.
Ωστόσο, οι χρηματικές ποινές δεν αφορούν μόνον τους απλούς πολίτες. Είναι διαφορετικές για τους κρατικούς αξιωματούχους και επιχειρηματίες, καθώς για την κατηγορία αυτή κυμαίνονται μεταξύ 30-40.0000 ρουβλίων (350-470 ευρώ), ενώ για τα νομικά πρόσωπα μεταξύ 200-300.000 ρουβλίων (2.350-3.500 ευρώ) . Σε περίπτωση που η παραβίαση επαναληφθεί, για την πρώτη αυτή κατηγορία η χρηματική ποινή φθάνει τα 50-60.000 ρούβλια (590- 700 ευρώ), ενώ για τα νομικά πρόσωπα τις 300- 500.000 ρούβλια (3.500-5.900 ευρώ).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Γιατί γύρισε ο δείκτης, στα όρια των 2.365 μονάδων
- ΗΠΑ – Ρωσία: Θα επαναφέρουν τον υψηλού επιπέδου διάλογο μεταξύ των στρατιωτικών αρχών τους
- Άδωνις Γεωργιάδης: Συνάντηση με αντιπροσωπεία από τους συλλόγους μαιών–μαιευτών
- Allwyn.gr: Το rebranding του ΟΠΑΠ φέρνει αέρα ανανέωσης και στο online περιβάλλον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.