ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μytilineos ανακοίνωσε ότι η Frezia LTD προέβη στις 27.03.2020 σε ενεχυρίαση 6.842.626 μετοχών εκδόσεως της Μytilineos.
Η Frezia LTD διατηρεί τα δικαιώματα ψήφου των παραπάνω μετοχών.
Η Frezia LTD αποτελεί πρόσωπο που έχει στενούς δεσμούς κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 περ. (26) του Κανονισμού 596/2014, με τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μytilineos) και με τον κ. Φώτιο Σπυράκο (Γενικό Διευθυντή Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου της Μytilineos).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Το χρήμα κοστίζει όλο και πιο ακριβά για τα νοικοκυριά και τα κράτη
- Μητσοτάκης για τη ρωσική υβριδική επίθεση στη Λειψία: Πλήρης αλληλεγγύη στη Γερμανία
- ΗΠΑ: Πάνω από 2.100 συλλήψεις μεταναστών στη Νέα Υόρκη – Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τον Τραμπ
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Στο Καράκας ο Κρις Ράιτ – Συμφωνίες πετρελαίου και επέκταση της Chevron
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.