ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα 499 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες στη Γαλλία από τον νέο κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στις 3.523, αύξηση δηλαδή κατά 17%.
Η σημερινή ημέρα ήταν η τρίτη κατά σειρά που ο αριθμός των θανάτων αυξάνεται στη Γαλλία. Η χώρα διανύει την τρίτη εβδομάδα σε καραντίνα, σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή των υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλμόν, τα κρούσματα αυξήθηκαν στα 52.128 (+17%). Αυτό όμως είναι ίσως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι έχει αυξηθεί και ο αριθμός των διαγνωστικών εξετάσεων στους πολίτες. Από τους ασθενείς που νοσηλεύονται, οι 5.565 είναι σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζονται μηχανική υποστήριξη (αύξηση 9% από χθες).
Ο αριθμός των κλινών σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχει αυξηθεί από 5.000 στις 10.000, με στόχο να φτάσει τις 14.500.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KPMG: Το 29th HR Symposium – η Μεγάλη Γιορτή του HR στην Ελλάδα – έρχεται στις 4 Μαρτίου και θα συγκεντρώσει όλους τους ηγέτες του Ανθρώπινου Δυναμικού
- Συνάντηση του Γιάννη Μώραλη με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ για την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων με τον κλάδο της Ναυτιλίας
- Στα ύψη τα καύσιμα: Νέο κύμα ανατιμήσεων σε αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης
- Η Ιωάννα Προκοπίου ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής του Νηογνώμονα Lloyd’s Register
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.