ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 30 εκατ. του Ιβάν, η αγωνία του Ζούλα, το δράμα της Δανάης, τι αλλάζει στην ΕΡΤ και μια ηχηρή μεταγραφή από τον Μαρινάκη
H Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ότι έχει τα συμπτώματα του κορονοϊού, είναι σε επαφή με την γιατρό της και παίρνει κάποια φάρμακα!
Η ηθοποιός υπογράμμισε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι κορονοϊός ή άλλη ίωση πάντως έχει όλα τα συμπτώματα του ιού!
Η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Αν νιώσω κάτι περίεργο θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το έχω ή δεν τοέχω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις γιατί εγώ πρόσεχα».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
