ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν προλαβαίνει να μετρά θύματα η Ισπανία
Με δραματικούς ρυθμούς αυξάνονται στην Ισπανία τόσο τα κρούσματα, όσο και οι νεκροί, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Η Ισπανία δυστυχώς βλέπει να ζωντανεύουν μπροστά της τα σενάρια για ρυθμούς Ιταλίας, καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα κατάφερε να ξεπεράσει την Κίνα, την εστία της πανδημίας, σε κρούσματα και νεκρούς, με αποτέλεσμα να γίνει η δεύτερη χώρα στον κόσμο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη χειρότερη κατάσταση.
Ειδικότερα, μόνο το τελευταίο 24ωρο, η Ισπανία κατέγραψε 8578 νέα κρούσματα και 655 νέους θανάτους, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των θανάτων έχει ξεπεράσει πλέον το όριο των 4.000.
Τα κρούσματα της επιδημίας του κορονοϊού στην Ισπανία αυξήθηκαν στα 56.188, από 47.610 που ήταν χθες.
Ταυτόχρονα, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 4.089, έναντι 3.434 την Τετάρτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών – Μετά από δύο δυστυχήματα σε λιγότερο από ένα χρόνο, δεν μπορώ να μείνω στη θέση μου
- BMW: Υποβαθμίζει για δεύτερη φορά από τον Ιούνιο τις προβλέψεις της λόγω της κάμψης στην Κίνα
- Χαλκός: Πτώση σε χαμηλό επτά εβδομάδων εν μέσω ανησυχιών για την AI και προσδοκιών για διπλωματική λύση μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Xρυσός: Υποχώρηση καθώς οι επενδυτές σταθμίζουν τις προοπτικές διπλωματίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.