ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επιδίωξη του υπουργείου Παιδείας, η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων να γίνει όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην αρχικά καθορισμένη ημερομηνία τους, εξέφρασε η υπουργός, Νίκη Κεραμέως.
«Η επιδίωξή μας είναι να μείνουμε όσο πιο κοντά μπορούμε στην ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών», ανέφερε η κ. Κεραμέως, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ..
Η υπουργός αναφέρθηκε και στη λειτουργία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί στα λύκεια 49 νομών.
Την ερχόμενη εβδομάδα, με την ολοκλήρωση της υλοποίησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και στους υπόλοιπους νομούς, το υπουργείο θα επικεντρωθεί στα γυμνάσια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φίλιππος Φιλής (Lemissoler): Ναυπηγεί 4 + 4 πλοία με μεθανόλη
- Καιρός: Στους 33 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Πού θα βρέξει
- Η μίρλα του… Κολωνακίου, τα δύο «όχι» του Κ.Μ., η ομιλία και το Κογκρέσο, ο Χαφτάρ στην Αθήνα και μια πρόταση γάμου… αέρος
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
