ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης για το πόθεν έσχες του είπε «συγγνώμη λάθος» ενώ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ «να πάνε φυλακή»
Σε διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς βρίσκεται η κυβέρνηση για το θέμα των πλειστηριασμών.
«Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για τους πλειστηριασμούς”, είπε μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που εκπνέει στις 30 Απριλίου, ανέφερε πως το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, τονίζοντας πως θα βρεθεί λύση στον κατάλληλο χρόνο. Συμπλήρωσε πως θεωρεί παντελώς απίθανο «οι τράπεζες ή οι θεσμοί να ονειρεύονται πλειστηριασμούς αυτές τις ώρες», ενώ συμπλήρωσε πως τα δικαστήρια είναι κλειστά αυτό το διάστημα.
Αναφερόμενος στη συμφωνία που επετεύχθη με τις εισπρακτικές εταιρείες αυτή προβλέπει μεταξύ των άλλων την αναστολή καταβολής των δόσεων για τρεις μήνες στους πιστούχους που δικαιούνται την κρατική ενίσχυση των 800 ευρώ, κατόπιν επικοινωνίας με τον δανειολήπτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Morgan Stanley: Περιθώριο ανόδου 11% για τις ευρωπαϊκές μετοχές έως το 2027
- Μουντιάλ 2026: Το Νιού Τζέρσεϊ μείωσε τις τιμές μετακίνησης στο γήπεδο από τα 150 στα 98 δολάρια
- ΗΠΑ: Η Γερουσία απέρριψε ψήφισμα των Δημοκρατικών για αποχώρηση των στρατευμάτων από το Ιράν
- Εποικοδομητικές συναντήσεις της Μ. Χατζημανώλη στις Βρυξέλλες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.