ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τρίτη δέσμη των οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορονοϊού θα ανακοινώσουν αύριο, στις 10.30, από κοινού οι υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών, χωρίς τη δυνατότητα προσέλευσης δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων ανάσχεσης της διάδοσης του κορονοϊού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bitcoin: Υποχώρησε κάτω από τα 66.300 δολάρια μετά το διάγγελμα Τραμπ – Βουτιά στα μικρότερα tokens
- Έλον Μασκ: Ο κύβος ερρίφθη για την SpaceX – Kατατέθηκε η αίτηση για την ιστορική IPO των 1,75 δισ. δολαρίων
- Πώς «μετρά» ο ασφαλιστικός χρόνος στον νόμο Κατσέλη – Μόνο οι καταβεβλημένες εισφορές «χτίζουν» συνταξιοδοτικό δικαίωμα
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Εξασφάλισε έσοδα 7,2 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του M/V Charlie
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.