ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητήσουν για την συντονισμένη προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ξέσπασμα του κορονοϊού ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι ηγέτες της Ένωσης, όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
«Έπειτα από διαβουλεύσεις, θα συγκαλέσω σύντομα τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για να συντονίσουμε τις προσπάθειες της ΕΕ σχετικά με την COVID-19. Είναι ανάγκη να συνεργασθούμε για να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών μας», έγραψε στο Twitter ο Μισέλ, ο οποίος προεδρεύει των συνόδων κορυφής της ΕΕ.
Αξιωματούχος της ΕΕ δήλωσε πως η τηλεδιάσκεψη είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη.
Εργασία από το σπίτι συστήνει η ΕΚΤ
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κάλεσε τους περισσότερους από τους 3.500 υπαλλήλους της να εργαστούν αύριο από το σπίτι τους για να δοκιμάσει πώς μπορεί να διαχειριστεί ένα πιθανό κλείσιμο των γραφείων της εξαιτίας του κορονοϊού.
Η ΕΚΤ ακύρωσε τις περισσότερες από τις δημόσιες εκδηλώσεις της αλλά, όπως ανακοίνωσε, η προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για τη νομισματική πολιτική θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Την Πέμπτη η ΕΚΤ αναμένεται να παρουσιάσει περισσότερα μέτρα στήριξης της οικονομίας για να αντιμετωπίσει της συνέπειες από το ξέσπασμα του κορονοϊού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός: Τα ρήγματα της Εύβοιας, οι ισχυρότερες δονήσεις στην ιστορία και η… φονική Αταλάντη
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αττική – Στα Νέα Στύρα Ευβοίας το επίκεντρο, τι λένε οι σεισμολόγοι
- Λ. Βιλδιρίδη: Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Υγεία που αλλάζουν το ΕΣΥ
- ΙΟΝ: Τι ταμείο έκανε η NuCrema πριν περάσει στα χέρια του Σπύρου Θεοδωρόπουλου
