ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνδρας 25 ετών, προσήλθε μόνος του στο νοσοκομείο Χανίων, σήμερα το πρωί, με συμπτώματα κορονοϊού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιθανόν να χρειαστεί για να βγουν σε δύο 24ωρα.
Και αμέσως ξεκίνησε να υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός, ταξίδεψε στην Ιταλία, τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που διαχειρίζεται το νοσοκομείο Χανίων.
Τον έβαλαν σε καραντίνα εκτός κτιρίου και, εν συνεχεία, ασθενοφόρο, με τραυματιοφορείς που φορούσαν ειδικές στολές, τον μετέφεραν στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο των επειγόντων.
Λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής 7η Υπε, Δημήτρης Αγαπίου, ακυρώνεται η άσκηση ετοιμότητας για τον κορονοϊό, η οποία θα γινόταν, σήμερα στις 11 στο Νοσοκομείο Χανίων.
Το flashnews.gr δείχνει το πως μεταφέρθηκε ο άνδρας στο νοσοκομείο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραλλού Παναγιώτου: «Hard Shoulder» — Όταν τα σώματα γίνονται τοπία και τα αντικείμενα μιλούν
- Simon de Pury στο mononews: «Οι δημοπρασίες είναι σαν το… ποδόσφαιρο», λέει ο «Mick Jagger των δημοπρασιών»
- Σε αναμμένα κάρβουνα οι βουλευτές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Η δικογραφία στη Βουλή
- Χρηματιστήριο: Mε ποιες μετοχές κοιτάζει τις 2.000 μονάδες
