ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτιμάται ότι περισσότερα από 30.000 κατοικίδια ζώα έχουν παραμείνει εκλωβισμένα στην κινεζική πόλη Ουχάν μετά την εκκαθάριση που διέταξε η κινεζική κυβέρνηση λόγω της έκρηξης του κορονοϊού.
Άνθρωποι που έχουν μείνει παγιδευμένοι στην Ουχάν εργάζονται εθελοντικά πηγαίνοντας για να ταΐσουν και να τσεκάρουν τα ζώα των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν κολλήσει εκτός πόλης.
Σε αυτό το βίντεο παρακολουθούμε την ιστορία του Ye Jialin, που βοηθά εκείνους που δεν επιτρέπεται επί του παρόντος να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χάρης Βαφειάς: Ναύλοι ρεκόρ για τρία capesize του εφοπλιστή
- Πόλεμος στο Ιράν: Σενάρια εμπλοκής Σαουδικής Αραβίας και ΗΑΕ – «Κόκκινη γραμμή» οι επιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές
- Ελεύθερος με όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης μετά την απολογία του
- ΔΑΑ: Στα 207,3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 0,66 ευρώ ανά μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.