ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού.
Η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού και την συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.
«Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας.
Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΧΙΑ-Alpha Finance για Metlen: Στα €72,50 η τιμή στόχος, «game changer» τα σπάνια μέταλλα
- Πλοία χωρίς πραγματική ταυτότητα: Η σκοτεινή πλευρά της νέας παγκόσμιας ναυτιλίας
- Ολυμπία Οδός: Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Καραδήμας
- Wall Street: Θετικά πρόσημα με «ανάσα» από το πετρέλαιο – Τα βλέμματα στρέφονται στη Fed
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.