ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολύ κοντά στα ενδοσυνεδριακά υψηλά, τις 919 μονάδες κινείται ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, περίπου μία ώρα πριν από το κλείσιμο. Με τις συναλλαγές στα 48 εκατ. ευρώ, το επενδυτικό ενδιαφέρον τροφοδοτείται από τα πολύ καλά αποτελέσματα του ΟΙΤΕ και βεβαίως από την θετική για τις τράπεζες, έκθεση της Morgan Stanley, η οποία προβλέπει ότι τα συστημικά τραπεζικά χαρτιά του Χ.Α. αποτελούν το trade για φέτος.
Ο ΟΤΕ ενισχύεται πάνω από 2% και επανήλθε πάνω από τα 14 ευρώ και υψηλό 52 εβδομάδων τα 14,45 ευρώ. Σημαντικά τα κέρδη και για την Alpha, στο 1,77 ευρώ, ενώ υποτονικότερη είναι η αντίδραση σε ΕΤΕ και Eurobank, ενώ με απώλειες πορεύεται η Πειραιώς.
Μάχη στα 9 ευρώ για τον Μυτιληναίο με όγκο 244 χιλιάδων τεμαχίων μην αφήνοντας αμφιβολίες περί εντολών πώλησης από συγκεκριμένο funds, εξέλιξη που έχει ημερομηνία λήξης. Ισχυρά τα κέρδη και για την Μότορ Όιλ, που επανήλθε πάνω από τα 19 ευρώ. Πάνω από 1% ενισχύονται ακόμα, Τέρνα Ενεργειακή και ΟΠΑΠ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρος: Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Λεύκες – Επιχειρούν 6 εναέρια
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο δικηγόρος της οικογένειας αμφισβητεί την ειδικότητα της γιατρού – «Έχει δίπλωμα ιατρικής από το πανεπιστήμιο της Χαβάης»
- Ενέργεια: Συναγερμός για δύσκολο χειμώνα – Οι προειδοποιήσεις Λαγκάρντ και Μυτιληναίου
- Χατζηβασιλείου: «Το Καστελλόριζο είναι η καρδιά της Ελλάδας» – Μήνυμα προς την Τουρκία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.